Cara Streaming Acara Apple Spring 'Spring Forward' Hari Ini

ulasan jam tangan epal bulat iklan vogue 1Apple Watch Biasanya, melonjak ke hadapan sama sekali tidak menyeronokkan. Anda kehilangan satu jam siang dan semua orang marah pada hari Isnin, tetapi tahun ini, kami mengadakan acara Spring Forward Apple untuk menggembirakan kami semua. Apple dijangka akan memamerkan Apple Watch - dan siapa tahu apa lagi - pada 10:00 PST dan 1:00 EST.

Kami melihat sekilas Jam Tangan pada bulan September, dan sejak itu kami diperlakukan dengan Jony Ive yang semakin puitis mengenai reka bentuk dan tali jam tangan kecil yang dihasilkan, serta model Vogue yang memakai Jam Tangan dengan pakaian yang bergaya, tetapi kami masih tidak tahu banyak tentang bagaimana Apple Watch sebenarnya akan berfungsi. Selepas hari ini, kami berharap dapat mengetahui setiap detailnya. Kami pasti akan mendengar tentang semua spesifikasi, aplikasi, tali, dan yang paling penting, harga dan tarikh pelepasan.

Walaupun ada kemungkinan Apple akan menggunakan keseluruhan acara ini untuk memperhebat jam tangan pintar pertamanya, kemungkinan juga Apple mempunyai sesuatu yang lain. Ini boleh menjadi Macbook Air 12 inci yang telah kita dengar begitu banyak, iPad Pro yang besar, perkhidmatan streaming muzik baru, beberapa fon kepala Beats yang sejuk, atau bahkan HomeKit. Siapa tahu? Tetapi adalah biasa untuk mendengar tentang "satu perkara lagi" di acara seperti ini. Juga, Apple Store ditutup sementara syarikat menambah produk baru, jadi kami mungkin akan melihat sesuatu dijual atau pra-pesanan hari ini.

Setelah kita membuat spekulasi, inilah cara untuk menonton acara Apple dalam talian:

  • Masa bermula:  9 Mac di San Francisco: 10 am / New York: 1 pm / London: 5 pm / Berlin: 6 pm / Moscow: 8 pm 10 March di Beijing: 1 am / Tokyo: 2 am / Sydney: 4 am
  • Alirkan secara langsung dalam talian:  Anda dapat menonton siaran langsung Apple di mana-mana Apple TV (6.2 atau lebih baru) melalui saluran acara khusus, atau pada penyemak imbas Safari pada OS X (10.6.8 dan lebih tinggi) dan peranti iOS (iOS 6 dan lebih tinggi) . Ia akan disiarkan di laman web berikut: Apple.com/live

Juga, nantikan Trend Digital. Kami akan memberi anda semua berita semasa ia berlaku.