Cara memberitahu rakan Facebook anda yang mana yang menggunakan BangWithFriends

maluNah, masa yang menyeronokkan sudah berakhir, semua orang. Ternyata, anonim yang sangat diperlukan yang disertakan dengan aplikasi Facebook BangWithFriends tidak begitu lengkap seperti yang kita semua sangka sebelumnya. Sebenarnya, ada cara yang sangat mudah untuk mengetahui rakan Facebook mana yang menggunakannya. Walaupun kami memperhatikan hal ini ketika pertama kali bermain-main dengan aplikasi ketika diluncurkan, kami berpendapat pembaikan telah dikeluarkan - belum seperti yang diperhatikan oleh Daily Dot.

Sekiranya anda log masuk ke akaun Facebook anda, yang perlu anda lakukan ialah klik di sini.

bwf tidak dikenali

Dan sekarang anda tidak akan pernah sama kerana anda tahu siapa yang mahu berdebat dengan rakan-rakan. Ia hanya sesuatu yang tidak boleh anda lihat. 

BangWithFriends baru sahaja melancarkan aplikasi mudah alihnya, lengkap dengan beberapa ciri baru untuk menjadikan kami lebih - ahem - selesa menggunakan aplikasi: Anda boleh meminta untuk "menggantung" dan bukannya "bang" dan anda boleh membatalkan pilihan rakan yang telah anda pilih secara tidak sengaja, atau mengubah fikiran anda mengenai.

Sekiranya anda mempunyai aplikasi Facebook BangWithFriends (tidak memalukan, ada di antara kita yang belum memasangnya sejak awalnya menguji… * poin pada diri sendiri *), anda boleh mengubah tetapan privasi anda dengan mudah sehingga orang tidak dapat melihatnya. Tidak boleh orang itu, tetapi pada majlis pelancaran, kita tidak memberi amaran bahawa anda perlu memberi perhatian kepada skrin kebenaran memberitahu anda maklumat yang ia akan digunakan dan apa yang ia akan dipaparkan.

skrin pemasangan bwf

Biarkan ini menjadi pengajaran bagi kita semua: Dengan terhantuk, tanggungjawab yang besar. Bawa anda ke halaman privasi anda, stat. 

[KEMASKINI]

Pencipta BangWithFriends "C" tanpa nama baru saja menghantar penyataan ini mengenai masalah privasi: 

Kami memandang serius privasi di Bang With Friends dan sebilangan besar pengguna tidak akan muncul dalam carian sedemikian. Sekiranya anda memasang aplikasi selepas Januari, anda tidak akan muncul (kecuali anda mengubah tetapan privasi anda secara manual).

Kami melancarkan sebelum fungsi Carian Grafik Facebook dibuka kepada khalayak yang lebih luas. Untuk beberapa hari pertama setelah kami melancarkan, tetapan lalai di Facebook ketika pengguna memasang aplikasi kami diset ke tetapan lalai pengguna untuk semua aplikasi. Bagi banyak pengguna, itu adalah "Umum" atau "Rakan".  

Kami dengan cepat menyesuaikannya (kembali pada bulan Januari) setelah kami menyedari bahawa Graph Search melakukan ini. Setelah menemui masalah ini, kami membuat lalai untuk aplikasi kami "Only Me".  

Mana-mana pengguna yang memasang aplikasi kami selepas bulan Januari semestinya telah melihat tetapan lalai itu  dan tidak akan muncul dalam Carian Graf (atau pautan yang anda berikan dalam artikel).   Untuk mana-mana pengguna yang muncul, anda mempunyai kawalan penuh terhadap perkara ini dalam tetapan Facebook anda seperti yang anda nyatakan: //www.facebook.com/settings?tab=applications&view

Sial awak, Cari Grafik. Merosakkan keseronokan seksi kami.